søndag 9. september 2012

Endelig tid for søm igjen :)

Her er mitt forslag til glidelåspynt, for den fiske interreserte !!
 Litt feil rekkefølge på bildene denne gangen ;O)  

Og her er hele toalettveska, håpar at mottaker blir fornøyd og har slitt ut sin forrige ( eg har ikkje sjekka om han treng ei ny  ..  hehe)  ...uansett så skal han på cruise og feire sin 75 års dag sammen med kjæresten og vi ønsker en fin tur!


Det er Mona på quiltekroken i Bergen som er utgiver av mønsteret - eg kjem stadig tilbake til dette når det gjeld toalettvesker...;o)
Lommer må man ha, her på begge sider og delt i to. 

Og her er ett av mine nye prosjekt...i mitt overmot så kom eg til å bestille denne BOM'en - eg har en vegg som eg tenkte skulle pyntes litt... 

- men korleis i alledager skal en få fine bogar ? Eg forstår eg må ta ein og ein i gongen men har du ett tips om korleis du løyser slike utfordringar det så blir eg overlykkelig over å høyre i frå deg!

- og som mange andre falt eg også for den fine jule-bom'en til Ann - gler meg til å sjå den ferdig!

Det har vore travle dagar med kursing og lita tid til søm og hygge-tid i blogglandia men no skal eg "ta en runde" og gleder med til å sjå kva de andre held på med ;O)


Ønsker ALLE ei flott og "sømmelig" veke 

10 kommentarer:

 1. Flott toalettveske! Eg diggar den detaljen med sluken:))

  SvarSlett
 2. Fin toalettveske! Elles ser eg du har mykje koseleg arbeid utover haustkveldane. Eg har og ei von om å brodera dei søte nissane - men tida flyg alt for fort!

  SvarSlett
 3. Veska ser veldig praktisk ut, og quilten er jo bare sååå fin...! Kan du ikke legge to strimler rette mot rette, tegne buer, sy på streken og vrenge? Og klippe hakk i sømmemonnet ved rundingen slik at det legger seg pent...

  SvarSlett
  Svar
  1. Å gjett om eg skal prøve ut ditt forslag!! Tusen takk for råd ;O)

   varm høst-klem til deg ;o)

   Slett
 4. Så tøft med det slukbladet! Tror jeg hadde kømmi til å brukt kroklisse der je... Men hvis du må bruke stoff så er jo måten til Sylke fin og da sy med en tynt vatt(mønstervatt f.eks)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det var dotter mi som kom på den ideen ;o) Eg har vore innom tanken på kroklisse eg også men så er det liksom ikkje heilt "rett" ... Eg skal prøve Sylke sitt råd ;o)

   Varm høst-klem til deg ;o)

   Slett
 5. Så deilig å se litt søm igjen. Jeg hekler ugleluer til jeg ser mannen med ljåen (med uglelue, hehe)!!! Ønsker meg mye tid på syrommet i høst/vinter! =)
  Klem ToneB

  SvarSlett
 6. Hei!! Så morsomt med en sluk på toalettmappa!! God ide!!:- Det ser ut som du har nok å holde på med du også!!:-) Ha en fin dag!! anneK:-)

  SvarSlett
 7. Så lekker mappe - flott detalj med den fiske sluken du har hengt på - denne idèen må jeg få låne :-)))))
  Quilteklem

  SvarSlett
 8. Hei.
  Ser det er en stund siden du ønsket tips om hvordan lage buene på huset.
  Shabbyfabrics har lagt ut videoer på Youtube som viser hvordan det kan gjøres. Mange gode tips her. Har selv laget Blessings of spring etter denne metoden og har begynt på Sweetheart houses.
  http://m.youtube.com/#/user/ShabbyFabricsUniv?&desktop_uri=%2Fuser%2FShabbyFabricsUniv

  Hilsen Tove

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg