tirsdag 1. oktober 2013

No er det ordentlig lenge sia eg har vist fram noko som helst - sånn vart det no med den saken men ..


... det betyr ikkje, at eg ikkje har kost meg med håndarbeid ;o)


     Sommaren, for kanskje 15 år si, tida går fort.. kom nabo dama nedom og erklærte at "nå skal vi hekle vårs" en topp - dette ble min "svenneprøve" i hekling og toppen vart så mykje brukt at den vart utslitt .. eg var veldig glad i den, så i sommar har eg laga ein til - det er berre sååå behagelig å ha på en bomullstopp når det er varmt   :o)  Og når eg først var i gang med heklenåla så vart det enda en topp og sjølsagt desse flotte sommarkjolane til Dale, eg har to til som venter på montering og det vart jammen tid til ei strikkejakke til ho på åtte "til slutt".......


Ei god venninde lurte på om eg hadde konvertert til "pinner" .. men neida, har mange planer for søm i høst og vinter ;o)


Og sist men ikkje minst så har eg vore på kurs; Andrè Wallenborg sin weekendbag (den blå er allerede på tur til Barcelona denne veka sammen med min yngste datter) ..veske nr to skal snart på tur og den tredje veska er under planlegging :o)  
De har en utrulig passelig og god størrelse!

Jakta på gode gardin-stoffer er i gang! Kjenner du nokon som har meir av det blå ...så kjøper eg gjerne ei lengde av det ;o)) Ta kontakt!!


Eg ser at det er kommet til fleire følgere sidan i sommar; Velkomne ;o)  

Heilt på slutten av kurs-helga så ville ikkje symaskina mi meir - men maskin må en ha 
  -  så no koser eg meg med denne ny innkjøpte hærligheten!
- og tenker at me skal bli veldig gode, nære venninner ;o)
 
Ønsker alle som er innom ei super-duper veke, kanskje har du høst ferie og ekstra tid til søm? 

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att de två weekendbagarna som Du sytt ser väldigt fina ut. Det var en smart modell med en mörkare botten!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Nei, og nei så trivelig å "se deg" igjen! Morsom nabodame, og god beskrivelse! Du har jo laget kjempemye fint i sommer, du:-) Håper jeg ser mye til deg utover høsten nå:-)

  SvarSlett
 3. Ja så mye flott du kunne vise fram , så skjønner jeg du ikke har ligget på latsiden nei:) Og gratulerer med ny symaskin:)

  SvarSlett
 4. Skjønner jo at du ikke har hatt tid til å blogge, så mye som du har laget!
  Gratulerer med ny symaskin! Ja, dere blir nok gode venner! Jeg blir bedre og bedre venn med min etter hvert som jeg finner ut hva jeg kan gjøre med den.

  SvarSlett
 5. Lekre topper du har heklet! Og så fint å kombinere stoff med hekling!
  Kjempeflotte bager!
  Ha en god kveld! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 6. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvarSlett
 7. Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation. Thank you for sharing with everyone.
  ดูดวงแม่น

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg