søndag 24. februar 2013

Et hekla bestemorteppe

for å holde på varmen ..og ett vognteppe er klart for overlevering.  Jenta vår som kom for tidlig og egentlig skulle være født omtrent i disse dager ... eg får skylde på det når eg ikkje vart ferdig med arbeidet til ho kom  ;o)
11*11 = 121 stk små bestemor ruter som har satt min tolmodighet på prøve ...men no er siste tråden festa !!   Da vi hørte om babyen som skulle komme viste vi selfølgelig ikkje om det skulle være rosa eller blått..så da ble det heilt nøytralt med beige og kvitt - litt kjedelig til bestemorsruter å være men varmt og godt med ull ;o)
( No er det klart for neste ufo som skal fullførast ...har mange enda som treng litt omsorg og omtanke )
Hos oss er sola nettopp kome tilbake etter en lang og mørk vinter - det er stas det  <3 font="">
Ønsker alle ein flott søndag og ei super vinterferie-veke , for dei som er så heldige  ;o)

12 kommentarer:

 1. å kor deilig det må vere når sola endelig kjem att, sjøl har eg sol heile året og synest det er kjekt. Teppa dine var fine, og varmar nok godt en liten skatt:))

  SvarSlett
 2. Nydelig teppe som kommer til å varme godt. Litt av en tolmodighetsprøve med så mange ruter.
  Sola er kjærkomen gjest og spesielllt no når vi venter på våren.
  Fortsatt god søndag.

  SvarSlett
 3. Det er en herlig følelse når sola viser seg igjen. Her titta ho frem den 13. januar:)
  For et nydlig teppe, både babyteppe og vognteppe. Jeg er veldig glad i de fargene som du har brukt:)  SvarSlett
 4. Så fint det blei! Tenker det blir satt pris på,selv om det kommer litt seint :) Da blir det vel mer tid til sying nå som du er ferdig med heklinga? Her er det sytørke idag. Har vært ute og kost meg i sola.

  SvarSlett
 5. Så fint og koseleg dette teppet var! Veldig greitt med nøytrale fargar, for det passar til alt og til alle aldrar, så det blir nok mykje brukt i mange år! Vi har sola heile året, og forstår at det må vere ekstra kjekt å få den tilbake når den har vore borte ei stund. Vinterferien er ferdig her, så i morgon er det på jobb igjen;) Kos deg i veka som kjem!

  SvarSlett
 6. Ja det var ett nydelig teppe i duse fine farger, likte det godt:-)

  SvarSlett
 7. Nydelige tepper begge to, virkelig delikate og lekre farger :)

  SvarSlett
 8. Hei!
  For noen fine tepper. Det ligger mye arbeid bak disse, regner med at den heldige jenta (og foreldrene) blir storfornøyd. Hyggelig å kunne gi bort noe hjemmelaget.
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 9. Hei Margit! Artig at du likte posene:-) Slike kan man trygt prøve sammen med barnebarn. Lykke til i så fall! Teppene du har laget er helt nydelig! Fortsatt god helg til deg fra Siri:-)

  SvarSlett
 10. Takk for hyggelig kommentar hos meg :)
  Nydelige tepper du har laget og knallkule votter under her. Jeg måtte inn til Jorid og titte og plutselig ble det et helt bloggeinnlegg.
  Ellen :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg