søndag 3. februar 2013

På tide å blogge litt igjen ..

Ett lite tilbakeblikk på året som var ... Det er igrunn litt hyggelig å sjå seg tilbake via bloggen og bildene ;o) Det vart ett travelt år som "enda" med strikkepinnar og baby-lukke ... og lite søm egentlig.... men nytt år og nye muligheter vil trulig gi mange fine timar med håndarbeide også.
Det har gått "trått" med blogging sidan november men eg ser eg har fått fleire følgarar og mange besøk likevel.
Velkommen til de som er nye ;o)



Her tenkte eg berre å vise vårt fargevalg på den alltid like populære marius genseren - den vart ferdig på berre nokre få veker - heilt ulikt meg!   Men det var også samtidig starten på en periode med berre strikkepinnar .. snart skal eg vise den tredje genseren...   - det har gått utrulig fint å strikke, ofte så får eg seneverk og arbeidet vert lagt til side men ikkje i år og glad er eg for det ;o)

og her er halskanten på genseren eg strikka "om igjen" - berre for å vise at eg vart ferdig .. ;o)

Og ikkje minst :  Vogn teppet eg har jobba med no etter nyttår. Dette er sydd etter Wenche (northern quilts) si oppskrift som står i siste quiltemagasinet 2012.  Eg har lurt litt på korleis eg skulle gjere når eg skulle lage vognteppe...det er mange flotte mønster å velge i - noko meir tidkrevande enn andre .. Eg fekk tak en pakke charm blocks, str 5*5"  i Moda sine stoffer frå Little black dress - eg synes dei er så fine - og sida vogna også er svart ...  ;O) 
Eg har brukt tjukk ull vatt så det skal lune godt på kalde dagar.
Sjølve bildet ser nesten ut som det er i svart kvitt men er det ikkje - eg er ikkje nokon mesterfotograf ... ;o)

Og babyen vår er blitt stor og har fått komme heim til storesøster,mamma'n og pappa'n sin  .. og skal snart ut å gå tur i
sola og våren !!

6 kommentarer:

 1. Så kjekt med baby da! Kjempefint vognteppe;) Det kan jo bli veggteppe senere;) Fine gensere du har strikket også;) Ha ei fin og kreativ uke!

  SvarSlett
 2. Ser at du har vært produktiv selv om du ikke har blogga. Flotte ting du har lagd. Greit å kunne bytte mellom sying og strikking. Og det er supert at det går fint med den lille :)

  SvarSlett
 3. Fine gensere og flott babyteppe.Koselig å se blogginnlegg igjen:)

  SvarSlett
 4. Så mye spennende du har gjort/opplevd i året som gikk!
  Helt nydelig det vognteppet da. =) Spennende farger.

  Tusen takk for koselig kommentar. Ja, Misa vår gikk bort i sommer - hun var ofte syk så dette skjønte vi kom. Men vi savner henne vanvittig mye. Rart som man venner seg til å ha disse dyra rundt seg. =)

  Ha ei fantastisk blogguke!
  Klem Tone =)

  SvarSlett
 5. Nydelig vognteppe, Margit! Kos deg med babyen :) Flotte gensere også :)

  SvarSlett
 6. Flotte farger på din Marius også! Takk for koselig kommentar på min.
  Mye fint du har produsert, synes jeg!

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg