søndag 30. september 2012

Forberedelsar pågår ..

Neste helg skal eg på vestlandstreffet og forhåpentlig lære meir om quilting med stoppefoten og då treng ein prøvelappar... eg får vel inrømme at eg har vore på quilt/stoppefot kurs tidligare men eg prøver igjen... for en skal ikkje gi opp .. og kurs, butikkar og ikkje minst stemning er herlig energipåfyll :o)  
og her er ett par litt finare prøvelapper - for dei som kjenner mønsteret kan eg sei at læraren for kurset er Helle Løvenskiold.  Tenkte eg skulle lage en juleløpar også i løpet av veka - greit å ha fleire objekt å øve seg på... Gler meg ;o)

Og her ett par nye grytelappar til hybel buaren vår. 

- Velkommen til nye følgere , det er stas!   Ønsker alle ein flott søndag og ei super veke ;o)

8 kommentarer:

 1. Flotte prøvelappar!! Synd det er så langt å reise til Vestlandstreffet, skulle gjerne ha vore der:)
  Ha en flott søndag.

  SvarSlett
 2. Det blir nok kjempekjekt. Stoppefoten er gøy;) Eg skulle også gjerne ha vore på Vestlandstreffet! Kos deg;) Neste år blir det i Molde, og vi skal arrangere. Gleder meg;)

  SvarSlett
 3. Skal si du er forberedt! De to prøvelappene i rødt hadde morsom dekor, særlig den høyre. Er det applikasjon, eller? Skulle gjerne vært med, jeg kunne også trengt kurs i mer kreativ og dekoratv bruk av stoppefoten. Kos deg!

  SvarSlett
 4. Jeg skulle også gjerne ha brukt stoppefoten for å quilte, men det har jeg for lengst gitt opp. Heldigvis er det flere måter å sy på. Got tur på kurs:-)

  SvarSlett
 5. Trur du gjør mer enn meg før vestlandstreffet! Jeg ønsker meg og ett stoppefot-kurs. Men det blir ikke iår. Vi snakkes på treffet!

  SvarSlett
 6. Så utrolig driftig du e for tida ;o) De gryteklutene va bare helt lekker, har du mønster?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mayen og takk for hyggelig tilbakemelding! Mønsteret til gryte klutene finner du på: www.susiecshore.com
   Min tenåring vart veldig glad for desse :o)

   quilte-klem

   Slett
 7. Wow - prøvelapper!!! Jeg ville vært fornøyd om jeg hadde fått til noe sånt og da hadde jeg ikke kalt de for prøvelapper! =0 hehe Lykke til på kurs! Det blir nok veldig bra!
  Toneklem!

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg