torsdag 16. august 2012

Kombi ferie og snope-tur !!

Då er eg heime igjen - har hatt en skikkelig snope-runde .. hehe ;o)  Har vore innom både åse og rigmor,quiltekroken,stoff & stil og trapp ned... så har dei som er kjent på vestlandet eit bilde av mi køyrerute :o)

Av desse har eg planar om toalettvesker - eg er så glad i mønsteret til Mona på Quiltekroken! Har sydd mange - dei rommar alt ein treng ta med på tur ... og litt til :o)

Noko fint til jul?

Nok ei toalettveske! Kjenner en hyggelig kar med "rund dag" og som er glad i å reise...og håpar at han har slitt ut si gamle og treng ei ny til turen ;o)   Og sida han er så glad i å fiske fann me på å kjøpe ein krok som skal være glidelås-pynt ... så får me sjå kva meir me skal finne på etterkvart ;o)

Tenker dette skal bli ei ny Wallenborg -veske

Det skal ikkje stå på det - eg blir ikkje arbeidslaus med det aller første - og gler meg til å begynne  :-D

Håpar alle har hatt fine ferie dagar og er klar for høst og levande lys - er ei herlig tid det også

8 kommentarer:

 1. Så mye fint du har kjøpt deg. Blir spennende å sjå hva alt skal bli;) Og du har nok hatt en fin tur vil je tru men tur innom Førde og TrappNed. Der likte jeg meg godt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt du likte det! Skulle gjerne vore innom til Desiree også men då var klokka for mykje - så neste gong eg er forbi skal eg stoppe der ;o)

   klem

   Slett
 2. Åh, så mye fine stoffer. Jeg er spent på å se hvordan den toalettmappa er. Hilsen Siri

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har fått deg.
  Da må du bare la kreativiteten løpe av gårde så vi kan se i bloggen dette du nå skal trylle frem av de flotte stoffene og tilbehøret:-)

  SvarSlett
 4. Ser ut som du har planane klare:) Mykje fint du har kjøpt, for en smart ide med fiskekrok pynt:)) yesss den skal jeg huske på. Ha ei flott helg.

  SvarSlett
 5. Ser du har kost deg med stoffbutikker i sommer :) Quiltekroken kjenner jeg til - flott butikk! Skal nok dit en annen gang også ;)

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 6. Her var det masse snop ser eg ja! Her tenkte eg du har storkost deg på shopping!Gler meg til å se ka du trylle fram!

  SvarSlett
 7. Det er så deilig å komme hjem med så masse godteri! Man får så lyst å lage noe av alt sammen samtidig! Blir spennende å se hva det blir av alt sammen.
  Ha en fin dag. Klem ToneB

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg