torsdag 21. april 2011

Ny mug-rug/ krus matte

Var tidlig oppe idag... fekk kvalitetstid med symaskina før de andre våkna, etterpå satt eg i sola og sydde på lukkekanten - en nydelig påske morgen her hos meg med andre ord :) Eg laga den veldig enkel med striper men "pynta" med en litt skakk og skeiv nålepute - så her er det plass til både kopp,kjeks og nåler. Den skal få være fast følge til quiltemøtene framover tenker eg :)   Fortsatt fin påske til deg!   

5 kommentarer:

 1. Det var lurt å sette på nålepute og! Kreativ er du! Ønsker deg en riktig god påske!

  SvarSlett
 2. Så mye fint du syr! Ønsker deg en god påske :)

  SvarSlett
 3. Hei igjen, vil også ønske deg velkommen som følger hos meg, koselig :) Har nå lagt meg til som følger hos deg - alltid kjekt med inspirasjon!

  SvarSlett
 4. Fine ting du har laget. Og det er trivsel å ha god tid i en ferie til å pusle med gode ting:) Nyt også de siste dagene:)

  SvarSlett
 5. Hei. Så fin krusmatte! Veldig fint bilde du har tatt også. Det er så innmari morsomt å sy slike krusmatter. Man kan virkelig boltre seg i farger og mønstre. Ikke er det for stort og ikke for lite. Ønsker deg ei fin uke! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg