torsdag 7. april 2011

En award :)

frå Cecilie .  Reglane er at eg skal gi den videre til 5 stykker som har mindre enn 100 følgere. Dessuten skal eg fortelle 8 ting om meg sjøl : 1.eg har vore medlem i quiltelaget i omtrent 6 år  2. før den tid så prøvde eg meg fram med lappeteknikk på egenhånd i mange år 3.eg har min daglige jobb på ett kontor i staten 4. eg er veldig glad i annaka sine mønster, 5.eg bruker altfor lang  tid inne i bloggeland istadenfor å sy - siden eg er ny...hehe  6.eg setter umåtelig pris på dine kommentarar 7.eg likar å lese, gjerne krim også prøver eg å lære meir om fotografering 8.eg følger flest blogger om quilting men også andre som mat og foto.Ikkje så lett å velge nye utfordrere men disse damene har veldig fine og inspirerende blogger:   Silje Siri  Rita   Sølvi  Tiljamiid


4 kommentarer:

 1. Hei Margit. Gratulerer med award, og artig å høre om din quiltebakgrunn! Tusen takk for tilliten du viser meg! Jeg har nå valgt å ha awardfri blogg, men koser meg med at jeg er en av dine utvalgte! Masse hilsen fra Siri:-)

  SvarSlett
 2. Hei Marit. Slenger med på sammen med Siri og sier tusen takk. Jeg har ikke award fri blogg enda, så et lite innlegg blir det.
  Koselig er det også at du vil være med i min giveaway :-)
  Flink du er Marit!
  Hilsen Silje

  SvarSlett
 3. Tusen takk Margit...det varmer ;)

  SvarSlett
 4. Takk for awarden, skal ta en runde hos deg. Kjekt å treffe på nye bloggere :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg