tirsdag 19. april 2011

endelig litt tid til søm igjen ..*smiler*

Og då vart mi utgave av tusenfryd ferdig - i de samme stoffene som eg brukte på eventyrteppet - no skal den berre strykast og pakkast fint inn - håper mottakeren blir fornøyd ( no skulle den vel strengt talt vore frihåndsquilta men maskina mi lagar så rare "dunke-lydar" for tida så eg må få sjekka det nærmare..)

Nærbilde av stoffene...  det er rart med det, så forskjellige de blir fra teppet...

Her skal du få en liten  forhåndskikk på det som skal bli stjernene til de nye kjøkken gardinene .. men så kom jo også  quiltemagasinet idag *smiler stort* og der var det forslag til mange forskjellige stjerner ... kanskje eg like gjerne skulle laga mange ulike...??! 

Ellers har eg funne oppskrifta på oppvask kluter - lettvint å strikke , kjekt å ty til i ledige stunder når man hører på tv også så kjekke i bruk då! Eg har strikka i mandarin petit og dette er kluter som suger!!!     Blir nok mange slike etterkvart - tenker nok desse kunne bli supre presanger  :)      


 ØNSKER ALLE superduperfantastiskfine sol-rike  PÅSKE DAGER !!

1 kommentar:

  1. Hei! Så flink du er til å sy altså, skjønner ikke helt hvordan man får det så utrolig korrekt, må ta laaaaang tid og myyyye tålmodighet! Ser også at du strikker kluter, de kommer du til å være strålende fornøyd med, det finnes ikke kluter som er bedre enn hjemmestrikka! Ha en strålende helg! :)))

    SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg