onsdag 23. mars 2011

Snart er våren her ..

Det begynte med stoffet midt i duken - eg falt heilt i stavar, syntes det var så fint :) Stoffet er faktisk kjøpt hos Kreativ  quilt i Kr. sand... av datter til ei i quiltelaget vårt ( det er stas å ha gode bekjentskaper..som kan hjelpe en  ) som bur i byen. Ser for meg å kjøpe ein liten primula og pynte  kjøkkenbordet snart - ønsker alle som er innom ei fortsatt fin veke :)

5 kommentarer:

 1. Koselig vår duk. Tenk nå går det mot vår!!!! Deilig. Jeg har lagt meg til som følger hos deg og gleder meg til å se flere flotte prosjekter. Hilsen Heidi

  SvarSlett
 2. Så nydelig en duk! Matoppskriften tror jeg sannelig jeg skal prøve en gang. Det gjelder å frigjøre tid til søm, og da kommer det godt med å få noen lettvinte, gode oppskrifter! God helg til deg! Siri:-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin blei den! Har du brukt den skjæremåten jeg brukte i Kinsarvik, eller har du en annen lur måte?

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen !
  Ja Ingunn, kopierte deg .. men min blei mindre fordi eg brukte mindre mål enn du ...det var litt dumt men men - Den vart 60x 60 ...og egentlig er vel det stort nok når den er så fargesterk... Skal nok prøve samme igjen, i andre farger :) ..og då skal eg legge de "riktig" .. hehe - Fortsatt riktig god helg til deko alle :)
  klem

  SvarSlett
 5. Denne likte jeg godt, fine farger :-)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg