onsdag 2. mars 2011

er ikkje heilt klar med nye

prosjekt enda men tenkte eg kunne vise to av mine sminkepunger som ble til etter å ha "snust" i bloggeland :)

5 kommentarer:

 1. Hei, og takk for besøket inne hos meg, og takk for at du la att eit "spor" etter deg. Det er så kjekt å oppdage nye bloggarar. Eventyrteppet ditt var nydeleg i dei fargane du har valt. Gler meg til å følgje deg vidare.

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg ser av statistikken at du har lagt meg til i blogglista di. Det setter jeg stor pris på! Jeg har også lyst til å følge med på alt det fine du lager så jeg legger meg til som følger og putter deg inn i blogglista mi. God helg til deg fra Siri:-)

  SvarSlett
 3. Fine toalettmapper, det er mange fine oppskrifter du finner her inne blant bloggerne. Jeg har noen linker på venstre side på bloggen min hvor du finner noen oppskrifter steg for steg. Det er hyggelig med blogg og lykke til med bloggingen framover. Vi "snakkes".

  SvarSlett
 4. Hei alle sammen- så kjekt å høyra ifrå deko :D En ny verden har åpna seg for meg no etter at eg oppdaga bloggeland - her er så mykje fint!! Virkelig inspirerande :) Veldig stas for meg at de ville være følgere også :) Håpar de alle har en flott søndag - og gjerne en krem-bolle attpå :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Tusen takk for kommentaren du har lagt igjen i bloggen min.
  Du har masse fint selv også ser jeg,så nå er jeg følger av bloggen din. Skal også legge deg til i blogglisten min.

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg