mandag 5. desember 2011

Det gjekk jo bra jo!


Det vart sokkar utav det :)   Fordi eg har vore på kurs og ikkje har kunna sy på ei stund så var strikke-pinnane gode å ha - en må liksom ha noko i hendene om kvelden ;O)


- og jammen kom eg igang med par nr to og. Takk så mykje til Lis for tips om oppskrift!   Ellers er jo julemessa ferdig avvikla og gjett om eg er fornøgd - eg er redd den gav meirsmak  - nesten alt vart seld!!  Det er absolutt en mulighet for at eg finn på å være med neste gang også... ;O)   
- ønsker alle en fortsatt flott advent!

5 kommentarer:

 1. Kjempefine! Dette er et veldig fint mønster. :o)

  SvarSlett
 2. Nydelige sokker. Viser ellers til ditt forrige innlegg. Eg har løyst problemet ved å få installert ein nettleser til, Mozilla Firefox, og då har eg aldri problemer. Det er berre ved bruk av Internet Explorer at eg har desse problema.

  Ønsker deg riktig gode førjulsdager!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så lekre sokker ,og nydelige farger på dem :)
  Så bra at markedet gikk superbra og at det ga mersmak :O)))) Sa jo det jo hihi :) Klem fra Bente.

  SvarSlett
 4. Jeg fryser på leggene (he he) Fine var de. Ikke noe rart at du solgte det meste på julemessa. Det er jo så flotte ting du lager.

  SvarSlett
 5. Hei Margit! Takk for et kjempespennende og morsomt "bloggerår". Jeg vil ønske deg ei riktig god jul! klem fra Siri:-)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg