tirsdag 22. november 2011

Har dere andre problemer også?

Når eg henter fram bloggen så kjem oversiktsbildet opp og alt er ok men dersom eg etterpå velger  vis blogg så er eg ikkje lenger pålogga ..... og når eg skal legge igjen en kommentar hos andre så "ber maskina" om at eg skal logge på ... igjen og igjen og igjen...  Kva skjer? Eg har heilt ny maskin med windows 7 ...Er det andre som har samme problem? Det er så kjedelig når det ikkje funker... sukk
  
-  er ett lite glimt av bygda her ...en mørk ettermiddag ;O)

7 kommentarer:

 1. Eg og fleire med meg hadde same problemet for ei tid tilbake. Der du loggar deg på Blogger er det ein "avhakingsboks" som heiter Forbli pålogget. Hvis du fjernar haken her, trur eg det ordnar seg.

  SvarSlett
 2. Har samme erfaring som Laila. Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to!
  Dette løyste mitt problem og eg er kjempefornøgd ;O)

  Klem til dere begge :O)

  SvarSlett
 4. Kjenner til problemet, ja! Noen ganger fungerer alt som det skal og andre ganger ikke , og jeg vet ikke hvorfor, eller hvorfor ikke! Så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg! Lykke til med å løse problemet!

  SvarSlett
 5. Jeg sliter på samme måten - med en helt ny pc! Det blir faktisk ganske slitsomt å sende kommentarer når det blir sånn. Lykke til! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 6. Eg hadde slik eg og for ei stund sidan, men det ordna seg når eg gjorde slik dei foreslår i svara over her. Men eg har framleis litt problem med å legge inn kommentarar. Eg skriv kommentaren og skal legge den inn, då har gjerne alt forsvunne når eg har logga inn. Håpar det ordnar seg snart, er bale når ein må skrive kommentaren gjerne 2 gongar. Er jammen fint i Kinsarvik.

  SvarSlett
 7. Hei Margit
  Eg "driter" i hele datakontoen på komentarer til diverse,fungerer bare når den vil,og det er sjelden!Derfor bruker eg anonym/nettadresse,fungerer som oftest.
  Helsing Quiltegleder Margrethe Jåstad

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg