lørdag 8. oktober 2011

kva eg har vore opptatt med ..

den siste tida :O)   Eg fekk en forespørsel fra en kollega om eg ikkje kunne lage ei veske til henne akkurat lik den eg  har!

Og då måtte eg i "tenkeboksen" Det er mange år siden eg gjekk kurset til Andre Wallenborg men veska mi er godt brukt og faktisk litt slitt så det kan passe med en ny en ;O) - så eg tok imot utfordringen og gjekk igang.          No syns eg vel ikkje at kompendiet me fekk til kurset var så lett å forstå i ettertid men litt erfaring og litt på husken så har eg klart det!!  I min iver etter å bli ferdig og vise veska til min kollega så gløymde eg faktisk å ta bilder både underveis og etterpå...men Linda stillte seg opp langs en lys vegg og med mobil så vart det likevel to bilder :O)   Eg skal absolutt lage fleire av desse etterkvart.    Neste helg skal vi ha besøk av Desiree og ha en sy-sammen helg ; det GLER vi oss til !!

- ønsker ALLE en fabelaktig god helg!

8 kommentarer:

 1. Flott veske! Instruksjonene til Andre er veldig gode, synes jeg, men hvis det er lenge siden sist en sydde etter mønsteret, krever det litt konsentrasjon. Vi skal ha lommebokkurs med Andre i begynnelsen av november og jeg gleder med veldig. Alltid koselige kurs og mye kjekt og praktisk å lære!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Flott veske;-) No vi damer absolutt ikke kan få nok av!!! Men nå som det går mot vinter, kanskje en annen farge en den lyse/hvite? Bare en tanke.. Ha ei fortsatt god helg, klem

  SvarSlett
 3. For en stilig veske! Ikke sånn typisk husflidsstil.For all del, jeg liker det også, men på vesker er det finest med en sånn stil som du har sydd denne i. God helg til deg fra Siri:-)

  SvarSlett
 4. Flott veske! Skulle gjerne ha sett litt mer av den.
  Ha en god helg! :)

  SvarSlett
 5. Da må jeg si at du har god husk! Syns veska var gøy og sy der og da, men spørs om jeg hadde klart det nå. Tørr ikke prøve engang. Gleder meg til helga, vi snakkes da. Og vær forberedt på litt bloggspørsmål fra meg og;)lappetussa Ingunn

  SvarSlett
 6. Skal se om jeg finner stoffet jeg Margit!

  SvarSlett
 7. Hei
  Kjempefin veske du har sydd,og så kjapp du var å sy den ferdig.Sys i helga,og så er det rest av sommerferie,som må sys til julemesse,lørdag26.nov-1uke.Så det er bare å produksere Margit!
  Takk for komentar.
  helsing Quiltegleder Margrethe Jåstad

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg