søndag 16. oktober 2011

Dette var trivelig dere :O)

Det er så kjekt å komme sammen og sy! Denne helga hadde vi invitert Desiree med butikken sin og til å holde et inspirasjonsforedrag til oss ; mykje visdom å ta med seg videre derifrå syntes eg - her held ho på å sette fram butikken sin ... og gjett om det var mange fristelser :O)

 
konsentrasjon ..de andre damen er sikkert ute og henter kaffi og kake ...gir inspirasjon det også ;O) Sjøl jobba eg med annaka sitt mønster "små sminkevesker" og er nesten i mål med tre stykker. Bilde kjem seinare.

Litt fra vår vis og fortell;  disse tre små bildene har en litt spesiell historie som begynte med et foto fra mitt sommersted. Har du hørt om kviskreleiken ?   Sånn vi gjorde da vi var små og satt i ring og kviskra fra øre til øre og hadde det moro med kva ord det blei til slutt?  Dette er utgangspunktet for et lite prosjekt i laget vårt. Eg tok et vilkårlig bilde og den første brukte det som inspirasjon til en liten quilt = bilde av de som bader, nestemann brukte quilten som inspirasjon og fikk ikkje sjå foto ..også laga de et bilde av det de "kom på" osv    Desverre var det bare tre som hadde anledning å delta;men tre  flinke jenter, ikkje sant :O) 

og her er det snopet som vart med heim .. bakerst står ei lita øskje med rosa og rosete stoffer som eg vant på lotteriet. Gjett om eg kjente meg heldig ;O) - og no skal eg sjølsagt på syrommet og jobbe meg ferdig.  KJEMPETRIVELIG!! Gledar meg til neste gong ;O)
 - ønsker alle ein flott søndag kveld :O)

7 kommentarer:

 1. Koselig å sy sammen, og attpåtil få foredrag med inspirsasjon OG mulighet for å handle? Må bli ei bra helg!
  Morsom ide med bildet og så lage nytt bilde ut fra tanke, inspirasjon en får.
  God helg videre!

  SvarSlett
 2. Din heldiggris! :) Det må ha vært kjempekos ja.. Blir spennende å se hva du får laget av de flotte stoffene! :)

  SvarSlett
 3. Så koselig!! Savner å sy sammen med andre, men det er nesten umulig å finne lokaler til leie i byen som ikkje koster skjorta... Ja,ja, kanskje æ burde bygge meg et ekstra hus på tomta til formålet, eller kjøpe hytte.. ha ei fin uke, klem

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Takk for sist! Ja, det har vært en flott helg. Trivelige folk, mye inspirasjon og gode tips. Håper vi snakkes snart, og så får vi se om vi rekker blogg-snakk da. Ha en flott uke!

  SvarSlett
 5. Så koselig, alltid kjekt og møtes og å sy sammen. Ser ut til å være ei perfekt helg.
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for ei herlig helg! Varme klemmer fra Desiree

  SvarSlett
 7. Hei
  Det var en kjempe helg,og så mye halvferdig eg klarte å gjør ferdig.Det hadde eg aldri trodd!Denne uken,fra onsdag har eg vore i Sauda og lært mamma å sy fiskebrikkene til AnnAKa,vi sydde natt og dag!Ho blei hekta ja,så julepresangen hennes er stoff i år,pappa får få plank og spiker til hytten,der han er for det meste.Riktig det med stoff decoupage,Europris.Snakkes på onsdag da vi skal sy noe nytt igjen,og så ble det raskt ferdig.Flotte var de!
  Helsing Quiltegleder Margrethe Jåstad

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg