søndag 10. juli 2011

Litt av kvart

Her ser du litt av sommerplantene mine foran gatedøra med ett aldri så lite sol streif over seg! Det er ikkje ofte men sola har då vore innom oss også - til STOR GLEDE kan de skjønne :o)

Og her er litt av det eg har å lese på enn sålenge eg venter på at symaskina skal komme heim igjen. Det vart litt kluss og babb med spolingen og den måtte på service... ingen vei utenom. Eg såg ikkje fram til å være uten maskin akkurat no, så når eg fekk beskjed om at dette kunne ta tid så bestillte eg en ny! Heilt enkel mekanisk maskin men eg er no hjulpen med det tenkte eg....men så klarar ikkje posten å levere i tide ...grrr...så her sitt eg UTEN.  Heldigvis er det slik at eg likar å "stitche" så aldri så gale at det ikkje er godt for noko!!    
- Som ønsker ALLE en flott  og varm sommar :)

5 kommentarer:

 1. Ikkje enkelt for ei sydame å vere uten symaskin, nei....
  Godt du har noko anna å pusle med........er absolutt vèr til slike syslar her på Vestlandet.

  SvarSlett
 2. Det er jo sånn det er at man finner ut at maskina må på reparasjon når man er som ivrigst etter å sy! Som å miste en del av seg selv.. Håper det snart går i orden igjen og da tenker jeg at maskina går varm. Koselige blomster. Mine er vanstelt i år. Visner vel snart. Må skjerpe meg litt der, alstå.. klem Siri:-)

  SvarSlett
 3. Vi er heldige som kan halde på med mykje forskjellig slik at vi aldri er handarbeidsledige;o)

  ... og aldri har vi vel fleire prosjekt som vi skulle begynt på, som når vi er utan symaskin.... Eg har det i vert fall slik....

  Men alt til si tid og glede;o)

  God sommar til deg.

  Solklem

  SvarSlett
 4. Et fint utvalg lesestoff du har funnet deg mens du venter1

  SvarSlett
 5. Uff ja det er som om en får enda mer lyst til å sy når en ikke har symaskin. Men jeg ser du har bra lesestoff og stichery er jo koselig også.
  Sekskanter holder jeg på med i sommer - det er koselig.
  Ha en fin sommeruke:))

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg