onsdag 27. juli 2011

Gardin kapper

Eg hadde sett en vennindes julekappe og hadde den som utgangspunkt og visst at eg skulle lage trekanter. Eg fann derfor først framTre damer's geniale ark og  sydde mange på samme tid..
 
og det gjorde at det sjølsagt vart mykje papir som skulle av - det tok sin tid men men .. eg fekk god tid til stitcheryet som skulle være innimellom da symaskina måtte på service og etter..

prøving og feiling - for korleis skulle eg sette de sammen ?

.. no er de på plass!   Faktisk så vart de først for lange så eg har skjært av to stjerner som skal få bli duk istedet tenker eg men sålangt er eg ikkje komen enda. Som alle andre i landet vart vi heilt slått ut av alt som skjer - er så enig me d min datter som sa at det i år har vært en forferdelig sommer..
close-up!    

10 kommentarer:

 1. WOW! Kjempefin gardinkappe i herlige farger! Jeg ser at tåka ligger tykk nedover fjellsidene hos deg også, det er ikke noe særlig til sommer dette, hverken på det ene eller det andre viset....

  SvarSlett
 2. Kjempefine gardinkapper du har sydd til kjøkkenet ditt. TmT er ein kjekk "redskap" når det skal syast mange trekantar.

  SvarSlett
 3. Knallfine gardinkappar.
  Herlege fargar.
  Desse arka er heilt geniale, ja :-)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin gardinkappe i fine farger! Du syr mye fint, legger meg til som følger. :) mvh Torill

  SvarSlett
 5. Å så kjempefin gardinkappe;)
  Kjempesmart å sy på triangelpapir!
  Om du har lyst på en liten overraskelse i posten (når jeg kommer hjem neste helg)så send meg adressen din på epost: anjohns@online.no

  Ha en fortsatt fin kveld;)

  Sommerklem fra Ann-M.

  SvarSlett
 6. Hei Margit,
  gardinkappa di er nydelig,og brunt er visst fargen i quilteklubben våras.Det er mange timers arbeid der,kor alle er ikke like festlige,men gir vi opp?NEI!Resultatet blir unikt,finns ikke maken!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelig kommentar i min blogg :O)Så lekre gardinkapper du har laget deg og masse annet fint også . Kommer gjerne hit igjen jeg , hilsen fra Bente.

  SvarSlett
 9. Nydelig gardinkappe! Kan tenke meg det var mye jobb med de trekantene ja .. :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg