søndag 14. april 2013

To helger på rad ..

...har eg vore invitert til å sy sammen med veldig trivelige jenter!  For å komme seg litt fri frå kvardag og krav så samlast ein gjeng jenter for å sy ei heil helg , i Kinsarvik - dette begynte dei med for omtrent 5 år sida og kvart år er eg så heldig å bli invitert med  ;o)     .. og her er Ingunn i sving med si "klara veske"


Her ei oversikt over første helg's produksjon -  sjøl fekk eg låne og prøve curver linjalen og linjalen var super men vart ikkje heilt fornøgd med løparen lell '.. men egen linjal er planlagt innkjøpt!... Likte veldig godt dei fargerike og vårlige bildene som heng på sofaryggen, her brukte dei garn som er lagt "tilfeldig" og litt tyll over og deretter frihåndsquilting og vips ett flott bilde  ;o)

Og her er halvdelen av den andre tutto banden ;o)  For jammen meg så vart det slik i år at dei kom kvar si helg.....   

Her ser du begynnelsen på Mona sin duk i advent fargar, ein sommarløpar og ein sjølkomponert liten løpar til bursdagpresang,  til ei som er glad i lilla.

Her er ein weekend bag, sydd etter Julie Kvamme sitt mønster i Quiltemagasinet 3/2012
Denne vart akkurat passe stor !! Det er søster mi som har sydd...eg trur eg skal prøve å få sydd ein liknande  ..om litt...hehe.    (fryktelig dårlig fargegjengivelse ettersom den er heilt svart ...)  

 

Og til slutt må eg vise dette knallsøte vognteppet, Baby lykke av Runa M ! Eit til vart sydd, i blått, og det er  minst like skjønt :o) Eit ukjent mønster for meg men ikkje heilt nytt så det er sikkert mange som både kjenner det att og som har sydd ett maken ;o)


Sjøl har eg putla på med Bente Malm si "Jenny"  ..    eg har bestilt meg en skinn hank til denne og må nok vente til ut i neste veke før den kjem ...men eg har god tid eg, så det går bra  ;o) 

Og ellers så har eg litt håndsøm som eg tek fram litt av og til :o)  
 

9 kommentarer:

 1. Hei!! Ingenting er så hyggelig som å sy sammen!! masse fin dere har laget!! AnneK:-)

  SvarSlett
 2. Så koseleg dette såg ut. Mykje flott har dåke laga og.

  SvarSlett
 3. Så mye fint dere har fått sydd.
  Å det er så koselig å komme sammen å sy.
  Ny inspirasjon og nye ideer :-)
  Fin dag til deg :-)

  SvarSlett
 4. Her har dere kosa dere skjønner jeg. Masse fint har blitt sydd også. Deilig med slike kreative helger sammen med likesinede.
  Ha en flott uke.

  SvarSlett
 5. Så koselig det er å sy sammen med andre. Og her har dere vøri produktive , det er sikkert. Mye fint!!!!

  SvarSlett
 6. Høres veldig trivelig ut og møtes for å sy sammen. Det ser ut for at dere har hatt to produktive helger :)

  SvarSlett
 7. Høres ut som du hadde det koselig den andre helga og! Vi hadde det i hvert fall trivelig første helga. Gleder meg til å se løperen din ferdig.

  SvarSlett
 8. Dette såg kjekt ut:) Eg har vore litt misunneleg på disse sy sammen helgane , og tenk: i går blei eg invitert på sysammen helg her i Molde. Dette er første gongen det prøves, eg håpar at det kjem mange sydamer, å som eg gler meg!!!!

  SvarSlett
 9. Ei kjempehelg som forsvant så altfor fort.. Tusen takk for smykket eg fekk av deg og, det var veldig fint :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg