søndag 15. juli 2012

Eg må berre vise ;

Vi har hatt så trivelig besøk!  
Eg syntes det var så kjekt når C kom og insisterte på å lære seg å sy - er ikkje beina lange nok så må man benytte andre metoder ;o)   Søt vri - ikkje sant ;o)


I passelig tempo så satt ho rett lenge og kosa seg med sømmen! Ho er sju år og veldig opptatt ;o) Kanskje det blir henne som har lyst å arve alle mine mønster og tøybiter når den tid kjem? 
  Her har ho kledd seg en kjole eg sydde til mamman hennes til første skuledagen...


Full konsentrasjon - syr sløyfer på kanten heile veien rundt - og til slutt blei det ei lita brikke mamma kan legge høreapparatet på 
" ..og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra.." 

11 kommentarer:

 1. Så skjønn! Ser du har den samme blå til å stå på som jeg har. Hu min bruker også den når hu syr. Men det er ikke så ofte. Jeg må bli flinkere der, for hu har jo lyst. Ha en fin sommer videre!

  SvarSlett
 2. Hei
  En må smi mens jernet er varmt som min mor sa!,en god del sant i det!:-)Så derfor er min gamle symaskin i by,n,datteren i huset ville sy seg kjole,sjølvsagt må ho ha symaskin,hadde trengt den akuratt på reisevesken,men håndsying går bra!Sygledearven må gå videre!Derfor er eg hobbyglad,mamma slapp det ho holdt på med,sånn omtrendt var det noe vi skulle lage.Vi satt en lørdagsnatt å lagde trollfigurer,eg hadde hørt om det,uten oppskrift på oljen,så vi bommet litt der.Neste dag malte vi figurene og lakket,eg har figurene enda,mann og dame med små finnesser,artig minne!Pappa lurte på om vi ikke skulle legge oss,harke tid,husker det enda,drar på smilebåndet:-)
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 3. Så flink jente, og flott at hun får lov å prøve seg med maskinen. Det kan bli mye ekte håndarbeidsglede av sånt!

  SvarSlett
 4. Er det ikkje utrolig morsomt når de søte små vil sy? Og du har rett: kanskje noen kan arve alle mønster og stoffer etter deg! Kos dere videre med syingen!

  SvarSlett
 5. Veldig artig innlegg! Bra at hun fikk prøve seg! Hilsen Siri

  SvarSlett
 6. Så flink jente. Ta godt vare på alle slike stunder. Selv har jeg et barnebarn som elsker å sy og er også 7år. Hun startet på fanget da hun var 1,5 og idag klarer hun seg selv. Ta en titt på bloggen min så ser du det siste hun sydde seg.

  KariLklem:)

  SvarSlett
 7. Ingenting er kjekkere enn når andre har lyst å lære! Har ei tantejente på 10 år som storkoser seg når hun får låne symaskina og gå berserk i restekurven:) (tante koser seg mest)

  SvarSlett
 8. Hei
  Pay it forward den 15.juli?Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 9. En skal tidlig krøkes .. :)
  Koselig innlegg! Flott kjole du sydde til mammaen hennes, må være kjempekoselig å se henne i den! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 10. Herlig ! Det er veldig hyggelig med besøk på syrommet :o)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg