søndag 29. januar 2012

How to do it.. ?

Forrige innlegg skulle eg gjerne ha plassert under fane for tutorials men samme kva ..så fann eg ikkje utav det... Tenkte det burde være en plass eg kunne markere hvilken fane eg ville plassere det under men slik var det ikkje - veit du korleis en plasserer innlegg under ei fane??
- kjempeglad for svar og hjelp!

6 kommentarer:

 1. Spørs hvor fanene dine er linket... Er det en "side" i bloggen din de kommer til? Eller er det forutsetning at du har "tutorial" som etikett i innlegget du vil ha der? Det var noen spørsmål, kanskje du kommer litt videre. Har dessverre ikke noe enkelt svar.

  Selv har jeg linket fanene enten til etiketter, eller til en "side" ("Mine heklemønstre" er en slik side). På siden kan jeg skrive som jeg gjør i et inlegg, legge inn tekst og bilder som da igjen linker til de nevnte innleggene. Men det krever litt ekstra arbeid. Det jeg har gjort på de andre innleggene i fanene er å linke til etiketten jeg vil ha det under. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei igjen, ser at ditt forrige innlegg har etiketten "sy-tips". Kanskje det går om du bruker etiketten "tutorial"?

  SvarSlett
 3. Glemte å si at jeg la inn mine faner selv, som et html. Da la jeg inn adressen fanen linker til i en kode. Kan hende fanene dine fungerer på en annen måte enn mine.

  SvarSlett
 4. Jeg gjorde det slik det står beskrevet her (da var det fortsatt "blogger in draft", men det er omtrent samme bloggeroppsett vi har nå:
  http://bloggerhjelpen.blogspot.com/2010/07/enkle-faner.html

  NB: Bare slett kommentarene mine om det ikke fører noe sted, det ble mange :) :) :)

  SvarSlett
 5. Hei Sylke og takk for svar ;O) Eg skal prøve det du forteller men ..er du obs på at du er no-reply blogger? Eg fekk ikkje svart deg via mail... Håper du endrer det ;O)

  SvarSlett
 6. Hei Margit, jeg er klar over det med e-mailen. Det er bevisst at jeg ikke oppgir den. Men det går an å legge igjen kommentarer i bloggen min :)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg