søndag 18. september 2011

Så langt kom eg ..

Bildet vart litt snålt med tanke på fargene men men ... det er originalfargene som er brukt. No blir det litt håndquilting resten av kvelden og litt mønster lesing for min del, en fin avslutning på en søndag kveld synes eg. Har de sett kor mange fine give away'er som vi kan melde oss på; Leka, Kadusei og maaange fleire!! Her er det mange vinner muligheter ;O) Håper alle får ei kjempeflott september og høst veke. Heldige er me som har en oppslukande hobby som tek merksemda vekk frå regn og tunge skyer!!

7 kommentarer:

 1. Hei Margit
  Den løparen er rålekker i orginalfargane,noe som eg sjelden gjør,men det hender.Har feira 20 årsdag,etter avreise har eg trent meg litt mer på data,men eg sliter!Nå syr eg heller noe som eg forstår meg på!
  Helsing Quiltegleder

  SvarSlett
 2. Knallfin løpar.
  Denne har eg òg planar om å sy, men har ikkje skaffa meg passande stoff endå.

  SvarSlett
 3. Kjempefin løper! Høres ut som du har hatt en drømmesøndag med søm!
  Takk for råd om å gjøre noe så jeg ikke er no reply-blogger. Har prøvd å rette på det, men får det ikke til. Skal prøve fra stasjonær pc, kanskje det ikke går fra iPad.....
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Vakker løper. Alltid morsomt å titte innom deg å se hva du lager :0) Inger Johanne

  SvarSlett
 5. Det ble en flott løper. Denne har jeg også lyst til å sy.

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg