søndag 19. juni 2011

Har brukt den offentlige quiltedagen

og resten av helga til søm og sjølsagt den flotte reisa med hurtigruta langs norske kysten! Mens vi venter på sommer, ferske bringebær, sol og ferie ... så er det ok å bruke opp litt rester fra stoff hylla som iallefall fargemessig kan minne om årstida..

eg burde vel sikkert ikkje vise at eg absolutt ikkje er nokon racer når det gjeld stoppefoten men eg øver meg .. synes det er plundrete å få til jevne sting og fine "krøller og buer " men men .. :)  Nokon som kan foreslå ei fin bok å lære av kanskje??   Eg har forstått det er mange som ikkje likar å sy fast lukke kanter men da kosar eg meg ordentlig :D

Et gjensyn med "gml" mønster :)      Symaskina mi må på service no i sommar så det blir nok mest håndsøm framover. Eg håpar jo sjølsagt den er fort heime igjen men fryktar det værste, ferie tid osv  - det er ikkje noko stas å være uten maskin når en har god tid til å bruke den!

5 kommentarer:

 1. Nydelig! Her hos oss går det i håndsøm.....lettest å med seg på Hurtigruta ;o)
  Er det ikke fantastisk flott program???
  Skal si vi koser oss :o)

  SvarSlett
 2. Flott sommerlig løper! Anne Beier Finnestad har skrevet ei bok som heter Stoppefoten - Quilting med symaskin. Jeg har mange ganger hatt stor glede og nytte av denne boka. :o)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Nydelig sommerduk du har laget og jeg gleder meg til å følge med deg og se fortsettelsen på gardinkappen din. Her går det også i håndsum til Hurtigruten minutt for minutt og av og til litt hekling.

  God tur videre med Hurtigruten :)

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Hei. Endelig fant jeg deg :0)Nå skal jeg legge meg til som følger hos deg og på bloggen min. Nydelige ting du lager. titter innom igjen. Inger Johanne

  SvarSlett
 5. Koselig løper du har sydd - flotte farger :-)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg