mandag 28. mai 2012

litt tur-muligheter i min nærhet

Det har vorte lite handarbeide den siste tida - med så nydelig vær og god varme har me heller vore på tur. Her er ett bilde frå husedalen og fossane en kan sjå på turen oppover. Me gjekk langs røyrgata og den opprinnelige stien oppover denne gongen. Mykje vatn gjorde at det vart litt hopp og sprell men me kom oss over og opp uten å bli for våte

Her er me komen til topps og ser utover og nedover mot fjorden igjen- like borti der begynner fossen ... nydelig utsikt!  Bildene vart litt mørke, dei er tatt berre med mobil kamera og sola laga litt skygge så dei er ikkje heilt rettferdige mot den flotte naturen! Heimatt gjekk me nedover traktorvegen - det er ikkje like spennande .. ;o)


I pinsen har me vore en liten tur innom denne idyllen - heller ikkje her et bra bilde, det er tatt med tanke på å lage trapp nedover til verandaen de skimtar i front der men tok det med likevel ;o) 

Ellers har eg "avslutta" pinse-helga med overraskelseskonserten til Hardanger musikk fest, ett arrangement eg verkelig kan anbefale om du ikkje har andre planar for 17 mai helga til neste år!! 

- ønsker alle ei trivelig veke (no skal eg sy litt igjen;o) )

3 kommentarer:

 1. Så flotte bilder av Vestlandet. Jeg savner det å kunne gå på tur på denne måten. Nå mere bor jeg i flate Skåne, og det blir liksom ikke helt det samme, om du forstår.... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å høyre! Ja, flatt er det ikkje her :O) Kanskje du kjem til neste vår og blomstring?

   Slett
 2. Hei
  Koselig å få se på bilder hvor fint det er i Kinsarvik,som sagt ivrig turgåer.Får det på bilder,vet du.
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg