søndag 12. februar 2012

Eg har leita og funne..

..slike rammer som eg har sett rundtom og laga meg en portemone! Min lommebok har begynt å gi seg... glidelåsen har stritta imot lenge og no var det tida for en ny. Stoffet eg har brukt ligner litt på skinn (ikkje så lett å få til ett fint bilde desverre) og ramma er limt på. Eg driv no å slit og ruskar i den for å teste kor godt limet held men forløpig ser det bra ut! Synes den er passe stor; 14*9 cm

Har jo sett at mange andre lager pung/portemone og bruker slike fine rammer. Eg er ikkje så begeistra for prym sine..fordi det ofte er skeivt,har stygge hol og er vanskelig å få sydd de fast.   Denne portemoneen var veldig enkel å sy - plunderet kom når den skulle limast  men ved hjelp av tannstikker og tolmodighet så fekk eg det til på ett vis ;O)   

Vart kjempeglad og bestillte i en fart når eg fant fram til tallpoppycraft Her fant eg både ramme og oppskrift (PDF) for en rimelig penge. Raskt og veldig god service!!    Eg klarte nemlig å tulle det til ved nedlasting og brukte opp mine 3 muligheter men jammen var de greie og la inn en ny nedlastningsmulighet på min ordre; kostnadsfritt!
- ønsker alle en flott søndag ;O)

4 kommentarer:

 1. Stilig! Pungen ble kjempe fin, og ramma er praktisk. Kunne tenke meg å prøve å lage en slik en selv.......

  SvarSlett
 2. Jeg har også sydd mange punger men brukt en lås som man syr fast;-) Kjøpt hos Lappedilla.no Fantastisk fine i forskjellige farver:-))
  Ha en fin og kreativ uke

  SvarSlett
 3. Det er så herlig når man får ordentlig service der man handler. Da blir man så glad og kommer tilbake!
  Flott pung. Jeg visste ikke at disse kunne limes, trodde bare det fantes slike som måtte sys fast!
  Klem =)

  SvarSlett
 4. Du verden så flott den ble. Jeg har slikt liggende jeg også men ikke våget meg til å prøve enda. Er så godt med god service. Da kommer man gjerne tilbake:-)

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg