søndag 25. september 2011

Supre vesker til oppbevaring!

En for rundpinner og en til strømpepinnene. Dette trur eg må bli årets julegaver til strikkende venninder og familie medlemmer. Raske å sy og veldig nyttige. Aldri har mine pinner hatt det så fint som her - nå er det helt slutt på gummistrikk og plastposer og over til en langt hyggeligere tilværelse :O) Også så lettvint å finne det en trenger når alt oppbevares samlet!

 Her er det også god plass til maskemarkører, saks, målebånd og alt anna nødvendig utstyr i midten.Tenkte først at eg skulle sy en mappe tilsvarende som sølvbestikk oppbevares i men syntes best om denne ideen. Veska er ikkje så stor, omtrent 24 cm høg og 20 brei. Mønsteret er kjøpt av  tante ull

En liten kikk inni :O) Dette er Vanella sitt mønster, diameter ca 22 og høyde ca 6 cm.
Som ønsker alle en trivelig uke !!

7 kommentarer:

  1. Kjempefine, og veldig praktiske.

    SvarSlett
  2. Så fine og smarte som disse var. har ikke sett den varianten til 5-pinnene før, likte den veldig godt. Super gaveide.
    Ha ei fin og kreativ uke.

    Klem fra Sissel

    SvarSlett
  3. Fine og praktiske, flotte gaver å få!

    SvarSlett
  4. ÅÅÅÅÅÅÅ, sånne vil jeg ha og! Vi treffes forresten i Kinsarvik. Da trur jeg at du må ta med dataen og. Jeg trenger litt opplæring i blogging. :) lappetussa ingunn

    SvarSlett
  5. Kjempesmart gave-idè.
    Væskene var alle tiders og stoffene med.

    Ha en god uke!

    Klem:)

    SvarSlett
  6. Kjempefine etuier du har sydd! Nå ble jeg inspirert. Jeg har også det rundpinnemønsteret .. :)
    Ha en god kveld!
    Klem

    SvarSlett
  7. Til de som har en no-reply mail som gjer at eg ikkje får svar; Tusen takk for fine ord! Veldig hyggelig at flere enn meg syntes disse var en knall god ide :O) Ønsker alle en superduperflott høst veke !!!

    SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg